Careers in Haldenhof
Join the Haldenhof family!
Wir freuen uns Ihnen sehr gute Stellen anbieten zu können!
Küche - feine Halbpension mit individuellem á la Carte:
Eintritt Dezember 2023
1 Position innerhalb des Anforderungsprofiles frei:
- Plangeur / Abwäscher / Küchenhilfe (Eintritt Dezember 2023)
1 Position innerhalb des Anforderungsprofiles frei:
- Chef de Partie
Vertretung Sous Chef und Küchenchef an den freien Tagen - kreativer Jungkoch oder Köchin
gerne mit Liebe zu Patisserie und Kuchen - Kochlehrling (Eintritt nach Vereinbarung)
Mit Verantwortung und Lernerfolg ab der ersten Stunde!
1 Position innerhalb des Anforderungsprofiles frei:
Lehrling zum Hotel- und Gastgewerbe Assistent (Eintritt nach Vereinbarung)
Eine Chance die Welt kennen zu lernen!
- Küchenchef (Eintritt Juni 2024)
Unser Küchenchef möchte sich nach 12 erfolgreichen Jahren bei uns im Haldenhof
neu ganz neu orientieren. Auch für uns im Haldenhof natürlich die Chance für ein
neues Konzept!
Restaurant "Abendweide & Kauffmann Stube" | Bar "Sammelplatz"
3 Positionen innerhalb des folgenden Anforderungsprofiles frei:
Eintritt aktuell Anfang Dezember 2023
Verstärkung Service (gelernt mit gutem Deutsch)
- Chef de Rang
Eigenen Station im Restaurant, Führung Commis - Service- oder Barfachkraft
umsorgen Sie gemeinsam mit uns die Gäste aus aller Welt.

We are happy to announce the following positions:
Cuisine - half board with individual á la carte:
Admission also possible during the current winter season!
Otherwise June 2023!
2 positions within the requirement profile free:
- Chef de Partie
substitute Sous Chef and Chef de Cuisine on days off - Creative young chef or cook (entry by agreement)
with a love of patisserie and cakes - Apprentice chef (entry by agreement)
With responsibility and learning success from the first hour!
1 Position within the requirement profile available:
Apprentice hotel and catering assistant (entry by agreement)
- A chance to get to know the world!
Restaurant "Abendweide & Kauffmann Stube" | Bar "Sammelplatz"
3 positions within the following requirement profile vacant:
Entry currently at the beginning of December 2023
(probationary period of course also gladly in summer)
- Verstärkung Service (gelernt mit gutem Deutsch)
- Chef de Service | Wine Steward
Develop our team further! - Bartender | Wine Steward
Hotel and cocktail bar, wine service in the restaurant - Chef de Rang
Own station in the restaurant, lead Commis - Service or bar specialist
Together with us, you will look after guests from all over the world.

Tobias Walch – a young man from Lech – did complete his 3-year apprenticeship as a cook with us. Our head chef Georg Paar has created a varied and interesting training programme. Finishing this year we are looking forward to find our next "Trainee".
Last creation by Tobias:
"The walk across Auenfeld”
A dessert based on products along the way (whey, berries, flowers, honey, spruces, ...)
control_pointWhat makes us stand as an employer
- Very good work environment
- Regulated working hours
- Enough free time to enjoy Arlberg
- Performance-related pay
- Top accommodation
- Summer & winter season
- Our good reputation
- Top Employer 2022-2023
ÖGVS-certificated
CONTACT:
michael@haldenhof.at | +43 5583 2444 0